از طریق آشنائی با نحوه طبخ چای شمال و در اختیار داشتن مرغوب ترین انواع آن شما خواهید توانست از مزایا و خواص آن بهره مند شوید.
چای شمال چند سالی است که توانسته دوباره جایگاه خود را در بین مردم بیش از گذشته باز یابد و مردم به این امر واقف شده اند که دیر دم بودن چای شمال یک مزیت برای آن بوده و نشان دهنده یک چای کاملا طبیعی و خالص است.
نحوه طبخ چای سیاه بدین گونه بوده که ابتدا آب را جوش آورده و سپس دما را کم تا از نقطه جوش و قل قل کردن بیافتد بعد به ازای هر نفر یک قاشق از چای را در قوری ریخته و مقداری آب جوش برحسب چای ریخته شده در قوری بر روی آن می ریزیم، توجه داشته باشید که این آب نباید بسیار زیاد باشد، سپس قوری را بر روی حرارت غیر مستقیم روی کتری یا سماور قرار داده تا به مدت ده تا پانزده دقیقه دم کشیده شود و برای بهتر شدن چای بهتر است یک پارچه نخی را به عنوان دمکنی بر روی قوری قرار دهید شما پس از سپری شدن این مدت بهترین چای دنیا را پیش روی خود خواهید داشت.
برای طبخ چای سبز مقداری از چای را در یک فنجان ریخته و آب نه خیلی جوش را بر روی آن ریخته و روی آن را می پوشانیم پس از چند دقیقه چای سبز ما آماده مصرف می باشد.
البته این چای را می توان همانند چای سیاه دم کرد ولی بهترین شیوه همان روشی است که در بالا ذکر شد.
برای طعم دار کردن چای توصیه می شود از انواع طبیعی مانند آب لیموترش، بهارنارنج و… استفاده کنید.
برای نگهداری و حفظ عطر و طعم چای آن را به دور از نور و رطوبت در جاهای دربسته قرار دهید.
جهت خرید چای شمال می توانید از طریق ارتباط با کارشناسان این مرکز اقدام نمائید.
منبع: بازار چای ایران