چای بهاره شمال
چای بهاره که در چین اول برداشت چای در فصل بهار برداشت می شود و برای همین به این نام نامیده می شود و طعم آن تلخ تر و مزه گس تری نسبت به انواع چای های دیگر در فصل تابستان و پاییز دارد و همچنین رنگ بیشتری نیز به چای می دهد.
چای خالص و طبیعی بهاره شمال با رشد طبیعی و ارگانیک خود در آب و هوای عالی و مساعد شمال به تولید چای طبیعی با مزه ی فوق العاده منجر می شود که نوشیدن آن برای یک دورهمی و در کنار خانواده بهترین گزینه ممکن است.
چای دیر دم و طبیعی شمال، بدون اسانس و افزودنی شیمیایی بوده که در سلامت بدن بیشترین تاثیر را دارد و رنگ آن تا ساعت ها در لیوان بدون تغییر می ماند و برای همین پزشکان استفاده از چای طبیعی و ارگانیک را برای نوشیدن توصیه می کنند.
منبع: بازار چای ایران